Uncategorized Cumparaturi Fitness

Cumparaturi Fitness

cumparaturi retete dietetice

Dacă urmați o dietă pentru sănătatea dvs., iată o serie de sfaturi care vă vor ajuta să faceti cumparaturi in mod sănătos în supermarket

De multe ori, atunci cand faci cumparaturi la supermarket poate deveni o adevărată provocare. Există cei care preferă să meargă la magazinele de fitness, unde se vând produse ecologice și naturale. Indiferent dacă doriți să faceți cumpărăturile la supermarket, nu ratați sfaturile utile pe care vi le voi oferi .

Chiar și în supermarketurile tradiționale, puteți găsi alimente sănătoase și recomandate celor care urmează o dietă sau care fac multă activitate fizică. Mai mult, majoritatea acestor produse sunt semnificativ mai ieftine decât cele care pot fi găsite în magazinele de specialitate. Ești pregătit pentru cumpărături sănătoase la supermarket?

1.Alegeți întotdeauna fructe uscate natural


Astăzi, există tot mai multe supermarketuri care oferă o mare varietate de fructe uscate natural deja uscate. Această opțiune este recomandată deoarece este un aliment cu multe proprietăți benefice și fără aditivi suplimentari.

În schimb, datorită noilor formate preambalate „naturale”, puteți profita de toate proprietățile nucilor, migdalelor, într-un mod sănătos.

Mai mult, fructul uscat este perfect pentru gătit, deoarece este foarte versatil și poate fi consumat în mai multe moduri. În mod alternativ, le puteți combina cu iaurt, le puteți folosi în salate și chiar în deserturi.

Deci retineti atunci cand mergeti la cumparaturi sa nu lipseasca din lista voastra fructele uscate.

2.Fulgi de ovăz, un ingredient cheie


Fulgii de ovăz sunt un element esențial în dieta oricărui sportiv, deoarece sunt o sursă de energie și proteine. Datorită acestui aliment, veți îmbunătăți rezistența și veți lua nutrienți esențiali pentru a vă atinge obiectivele.

Puteți găsi fulgi de ovaz în orice supermarket, în secțiunea de cereale și sunt disponibile în diferite formate. Sunt perfecte pentru gătit supe, clătite, biscuiți sau ca o completare a iaurturilor cu conținut scăzut de grăsimi.

Fiind absolut naturale, își păstrează toate proprietățile și vă oferă o cantitate mare de fibre. Este, fără îndoială, un aliment indispensabil, dacă doriți să mâncați sănătos, și este recomandat atât celor care fac sport, cât și întregii familii.

3.Semipreparat cu conținut scăzut de grăsimi, cea mai bună opțiune pentru cumparaturi fitness


Semipreparatele sunt unul dintre cele mai utilizate alimente și cu siguranță nu pot lipsi din frigiderul tău. Dacă sunteți obosiți și nu doriți să gătiți, dar chiar dacă vă grăbiți și nu aveți timp să pregătiți masa de prânz, semipreparatele vă vor da o mână dea jutor.

În toate supermarketurile puteți găsi o gamă largă de semipreparate și este bine să știți să le diferențiați, să alegeți cea mai bună opțiune. Vă sugerez aceste doua opțiuni:

  • Felii de pui la cuptor. Pot fi găsite în secțiunea de carne și sunt un fel de mâncare foarte versatilă . Le puteți mânca așa sau le puteți folosi, de exemplu, pentru a vă face salatele mai complete.
  • Șuncă presata de curcan cu conținut scăzut de grăsime. Curcanul este una dintre cărnurile cu cel mai scăzut conținut de grăsimi și are, de asemenea, un procent considerabil de proteine. Înainte de a-l introduce în coș, verificați însă tabelul nutrițional și verificați valorile grăsimilor și proteinelor, alegând cea mai bună opțiune în funcție de nevoia dvs.

4.Secțiunea de fitness pentru cumparaturi sănătoase

Cu câțiva ani în urmă, in supermarketuri nu gaseam un departament dedicat nutriției sportive. Astăzi este posibil să găsiți pe rafturi produse concepute pentru cei care practică sport sau vor sa isi mentina forma.

Vă sfătuesc să aruncați o privire: veți găsi iaurt, suplimente sau batoane energetice cu un plus de proteine ​​și conținut scăzut de grăsimi care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele mai repede.

Pe lângă compoziția lor nutrițională, marele avantaj al acestor produse este că sunt produse de același lanț de supermarketuri și au un preț foarte avantajos.

După cum ați văzut, sa faci cumparaturi sanatoase în supermarket sunt cu adevărat posibile. Alegând produse foarte comune, ușor de găsit și la un preț foarte accesibil, puteți urma o dietă echilibrată și completă. Fără a renunța la nimic și a menține un stil de viață sănătos.

dieta oloproteica

Dietă oloproteicăDietă oloproteică

Dieta oloproteică este un regim alimentar care se bazează pe protocolul Blackburn dar modernizat, adică o dieta fără carbohidrați. Și se desfășoară în trei faze, prima mai drastica și celalalte doua mai complete. Să vedem în mod mai detaliat schema acestei diete. Dietă oloproteică: caracteristici Dieta oloproteică este o strategie alimentară denumită “liposucție alimentară”