Sfaturi Liposucția alimentară: Ce este ? Funcționează cu adevărat?

Liposucția alimentară: Ce este ? Funcționează cu adevărat?

liposuctie alimentara

Liposucția alimentară este numele unui regim de hiperproteic brevetat, care se bazează pe trei strategii diferite care au ca obiectiv final acela de a duce la o pierdere substanțială în greutate care nu este excesiv de dificilă, potrivit celor raportate pe site-ul oficial al metodei.

În spatele numelui deosebit de sugestiv, s-ar putea ascunde însă probleme care, sunt, din păcate, normale într-o lume, cum ar fi cea a dietelor, unde cunoștințele anti-științifice se răspândesc cu viteza luminii și unde, din păcate, deseori obții mult mai puțin decât ceea ce promit. Din păcate, credința că există o metodă rapidă și eficientă de a pierde în greutate fără sacrificii este greu de omorât și mulți cred cu adevărat că ultima dietă a momentului este cea potrivită pentru a găsi forma fizică perfectă. Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar un corp sănătos și potrivit este construit cu o alimentație sănătoasă și activitate fizică de-a lungul timpului și nu cu diete fulger.

Ce trebuie să știți despre sistemul de liposucție alimentară? Care sunt pro și contra? Există contraindicații importante pentru cei care suferă de anumite patologii?

O dietă bazată pe cetoză

Liposucția alimentară este un sistem alimentar hiperproteic, care se bazează pe realizarea stării de cetoză, o stare biologică a organismului nostru care preia dacă privarea de zaharuri și, prin urmare, golirea rezervelor de glicogen durează suficient timp. Este un sistem care este de fapt utilizat de multe diete (diete ketogene) și, deși există mulți susținători (și într-adevăr cei care au reușit să obțină rezultate foarte importante), aduce și ea câteva contraindicații foarte importante, dintre care cu toate acestea vom vorbi mai târziu.

Starea de cetoză reprezintă o stare autentică de urgență pentru organismul nostru, care încetează să mai consume zaharuri ca sursă primară și imediată de energie, consumând în principal grăsimile acumulate. Această stare, însă, după cum medicul dumneavoastră vă va putea explica, la care vă invităm să contactați nu numai înainte de dieta Liposucție alimentară, ci înainte de a vă îmbogăți cu orice tip de dietă, eliberează cetone în corpul particulelor care forțează rinichii să muncă extrem de grea, motiv pentru care este dificil să continue aceste tratamente pe perioade îndelungate.

Liposucția alimentară: funcționează?

Pentru a judeca funcționarea sau nu a unei diete, trebuie să identificăm în mod necesar parametrii care stau la baza comparației:

  • liposucția alimentară te face cu siguranță să slăbești, dacă ne referim la pierderea în greutate din punct de vedere științific, adică ca o reducere a procentului de grăsime corporală. Sistemele bazate pe cetoză sunt cu siguranță eficiente și demne de o încercare, cu toate acestea, pentru a identifica marjele în care să funcționeze și cu condiția să nu avem niciun tip de problemă anterioară cu privire la condițiile noastre de sănătate, bazându-ne pe mâinile experților unui medic;
  • liposucția alimentară nu vă permite să pierdeți în greutate, însă, contrar a ceea ce spune marketingul celor care vând suplimentele atașate, fără „suferință”. Vei simți foamea, chiar dacă în adevăr este mai mică decât în alte diete și, în același timp, vei ajunge să suferi uneori din lipsa unor alimente din meniul tău, în special a celor pe bază de carbohidrați;
  • liposucția alimentară nu este absolut în măsură să ne facă să pierdem grăsime localizată. Așadar, dacă ne gândim să luăm această cale cu scopul de a pierde cm pe burtă și coapse, greșim la început.

Din păcate, există încă multe diete care susțin că ne pot face să pierdem în greutate într-un mod localizat, care va ataca grăsimile din cele mai antiestetice zone. Diete pentru a pierde în greutate pe șolduri, pe talie, pe fese . Acestea sunt regimuri care promit ceva ce nu poate fi menținut științific. De fapt, nu există o metodă dovedită științific care să ne facă să slăbim în mod localizat. Acestea sunt minciuni puse de marketing și publicitate.

Cât durează regimul de liposucție alimentară?

Ne confruntăm cu o dietă care are durate diferite în funcție de greutatea pe care trebuie să o atingem. Cel mai lung ciclu de pre-întreținere este de 21 + 21 zile, respectiv tratament și întreținere. Ciclul mai scurt oferă în schimb 10 zile de tratament și 14 de întreținere. Dacă s-a atins greutatea, atunci ciclul se încheie aici, alternativ continuăm cu un ciclu suplimentar de tratament / întreținere.

Este o dietă bună? Opiniile

Sistemul de liposucție alimentară este o metodă care vă permite cu siguranță să slăbiți, dar profitând de cetoză, un regim de care mulți medici nu îl susțin, mai ales pentru perioade lungi.

Prin urmare, este o dietă în lumea dietelor hiper-proteice sau cu conținut scăzut de carbohidrați și, cu necesitatea de a solicita medicul, care va putea determina dacă putem urmări regimul și dacă este cazul, având în vedere condițiile noastre de sănătate, să îl continuăm pentru perioada stabilită de canoanele aceluiași.

Liposucția alimentară poate ajuta, dar nu și rezolvarea tuturor problemelor care înconjoară, în general, pe cei supraponderali; în afară de aceasta, este cu siguranță un regim exigent care ne obligă să abandonăm anumite obiceiuri alimentare înrădăcinate . Să ne întelegem ca nu este chiar, o joaca de copii cum mulți afirmă.