Perioada de post,in aceasta perioada credinciosii nu au voie sa manance produse de origine animala si, chiar si cu alimentele vegetale, nu trebuie sa fie lacomi asa ca va puteti da seama ca nu este o misiune prea usoara pentru pregati retete de post.

In acelasi timp, aceste perioade de post cu privire in mod particular la acele cu timp indelungat este si o ocazie de a consuma alimente cat mai sanatoase si de a face o cura de detoxifiere, dar este si riscul de a opta pentru alimente sau mese ne echilibrate in nutrienti pentru ca diversificare devine mai grea, pasionat de sport si nutritie incerc mereu ca mesele pe care le consum sa fie cat mai echilibrate de aici si aceasta idee de ardei umpluti de post cu soia.

CategoryDifficultyIntermediate
Prep Time40 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr 30 mins
Nutrition Facts

Serving Size Total


Amount Per Serving
Calories 518
% Daily Value *
Total Fat 2.4g4%
Total Carbohydrate 62g21%
Protein 53g106%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

<p>Ardei umpluti de post cu soia ingradiente :</p>
 Ardei gogosari 6
 100gr Soia granulata
 50gr Orez
 3 Cepe
 Piper
 Patrunjel
 2 - 3 Linguri de gris
 Bulion
<p>Pasii pentru a pregati ardei de post umpluti cu soia : </p>
1

Inainte de toate spalati bine ardei, apoi li se scoate cotorul cu seminte, si se curata pe cat posibil si de nervurile din interior. Pastrati doar parte de deasupra pe care o vom folosi ca un capacel pentru a inchide ardei odata umpluti.

2

Intro tigaie adaugati ulei si caliti ceapa taiata fin timp de 5 min.

3

Intre timp ce ceapa se caleste la foc mic curatati morcovi si datii pe o razatoare fina.

4

Adaugati morcovul dat pe razatoare peste ceapa deja calita si asteptati timp de 5 min.

5

Odata ce ceapa si morcovul sau calit adaugati 2 - 3 linguri de bulion si lasati inca 2-3 minute la foc mic amestecand pentru a amalgama ingredientele.

6

Dupa ce sau amalgamat bine adaugati orezul cu un pagar de apa si lasati timp de 10 min la foc mic.

7

Trecute acele 10 minute adaugati soia granulata cu un pahar de apa si se lasa ulterior la foc mic timp de 5 min amestecand bine pana a forma o compozitie solida si omogena pentru a umple ardei nostri.
In acelasi timp adaugam sare, piper boia de ardei dupa gust.

8

Stingem focul si adaugam 2 - 3 linguri de patrunjel si 2 - 3 linguri de gris.

9

Se lasa la racit. Dupa care se umple ardei utilizand compozitia preparata mai devreme punand capacelul pastrat . Si se aseaza ardei intro oala incapatoare in mod vertical.

10

Se adauga apa, cu atentie pentru a nu depasi zona capacelului, mai exact trebuie sa avem grija ca apa sa nu intre in interiorul ardeiului unde se afla compozitia.

11

Se fierb la foc mic timp de 40 - 50 de minute .
Verificand ca ardeiul sa fie fiert .

 

Ingredients

<p>Ardei umpluti de post cu soia ingradiente :</p>
 Ardei gogosari 6
 100gr Soia granulata
 50gr Orez
 3 Cepe
 Piper
 Patrunjel
 2 - 3 Linguri de gris
 Bulion

Directions

<p>Pasii pentru a pregati ardei de post umpluti cu soia : </p>
1

Inainte de toate spalati bine ardei, apoi li se scoate cotorul cu seminte, si se curata pe cat posibil si de nervurile din interior. Pastrati doar parte de deasupra pe care o vom folosi ca un capacel pentru a inchide ardei odata umpluti.

2

Intro tigaie adaugati ulei si caliti ceapa taiata fin timp de 5 min.

3

Intre timp ce ceapa se caleste la foc mic curatati morcovi si datii pe o razatoare fina.

4

Adaugati morcovul dat pe razatoare peste ceapa deja calita si asteptati timp de 5 min.

5

Odata ce ceapa si morcovul sau calit adaugati 2 - 3 linguri de bulion si lasati inca 2-3 minute la foc mic amestecand pentru a amalgama ingredientele.

6

Dupa ce sau amalgamat bine adaugati orezul cu un pagar de apa si lasati timp de 10 min la foc mic.

7

Trecute acele 10 minute adaugati soia granulata cu un pahar de apa si se lasa ulterior la foc mic timp de 5 min amestecand bine pana a forma o compozitie solida si omogena pentru a umple ardei nostri.
In acelasi timp adaugam sare, piper boia de ardei dupa gust.

8

Stingem focul si adaugam 2 - 3 linguri de patrunjel si 2 - 3 linguri de gris.

9

Se lasa la racit. Dupa care se umple ardei utilizand compozitia preparata mai devreme punand capacelul pastrat . Si se aseaza ardei intro oala incapatoare in mod vertical.

10

Se adauga apa, cu atentie pentru a nu depasi zona capacelului, mai exact trebuie sa avem grija ca apa sa nu intre in interiorul ardeiului unde se afla compozitia.

11

Se fierb la foc mic timp de 40 - 50 de minute .
Verificand ca ardeiul sa fie fiert .

Ardei umpluti de post cu soia