0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories161
- % Daily Value *
- Total Fat 4.90g7%
- Saturated Fat 1.20g6%
- Total Carbohydrate 15.20g6%
- Dietary Fiber 0.80g3%
- Protein 15g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Tăiați fileurile de cod în bucăți, cu dimensiunea de aproximativ 10 X 3 cm. Adăugați un vârf de sare și aroma cu câteva picături de lămâie. Rotiți batoanele în făina albă.
Spargem ouăle într-un bol , adăugăm un vârf de sare și le batem cu furculița.
Treceți batoanele înăbușite în ou și apoi în pesmet.
Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Mod de gatire alternativ
Pentru o versiune mai delicioasă, este posibil să gătiți batoanele de pește într-o tigaie: în acest caz, însă, vă recomandăm panificarea dublă sau să treceți batoanele, respectiv, în făină, ou, pesmet, din nou, în ou și pesmet. În acest fel, va fi posibilă obținerea unei panificări mai groase, ideale pentru gătirea într-o tigaie.
Puneți fileurile de cod într-un blender, adăugați un vârf de sare, o lingură de suc de lămâie și o lingură de făină albă.
Amestecă totul până obții o cremă groasă care poate fi lucrată cu mâinile tale. Dacă este necesar, adăugați o altă linguriță de făină albă.
Luați o lingură de aluat și rulați-l între mâini pentru a obține forma unui baton.
În acest moment, se rulează batoanele mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet.
Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Ingredients
Directions
Tăiați fileurile de cod în bucăți, cu dimensiunea de aproximativ 10 X 3 cm. Adăugați un vârf de sare și aroma cu câteva picături de lămâie. Rotiți batoanele în făina albă.
Spargem ouăle într-un bol , adăugăm un vârf de sare și le batem cu furculița.
Treceți batoanele înăbușite în ou și apoi în pesmet.
Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Mod de gatire alternativ
Pentru o versiune mai delicioasă, este posibil să gătiți batoanele de pește într-o tigaie: în acest caz, însă, vă recomandăm panificarea dublă sau să treceți batoanele, respectiv, în făină, ou, pesmet, din nou, în ou și pesmet. În acest fel, va fi posibilă obținerea unei panificări mai groase, ideale pentru gătirea într-o tigaie.
Puneți fileurile de cod într-un blender, adăugați un vârf de sare, o lingură de suc de lămâie și o lingură de făină albă.
Amestecă totul până obții o cremă groasă care poate fi lucrată cu mâinile tale. Dacă este necesar, adăugați o altă linguriță de făină albă.
Luați o lingură de aluat și rulați-l între mâini pentru a obține forma unui baton.
În acest moment, se rulează batoanele mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet.
Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.