Batoane de pește – Sunt o sursă de energie medie, acoperită în egală măsură de lipide, carbohidrați (complexe) și proteine ​​(cu o valoare biologică ridicată).
Acizii grași sunt nesaturați în principal, iar colesterolul este destul de semnificativ, în timp ce fibrele sunt rare.
Aceste batoane de pește sunt alimente de origine animală care se împrumută la majoritatea dietelor.

Category, DifficultyBeginner
Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 161
% Daily Value *
Total Fat 4.90g8%
Saturated Fat 1.20g6%
Total Carbohydrate 15.20g6%
Dietary Fiber 0.80g4%
Protein 15g30%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Pentru prepararea a 12 batoane
 450 g Cod
 Sare
 Suc de lămâie
 2 Ouă medii
 50 g Făină albă de tip 00
 100 g Pesmet
 2 Linguri de ulei de măsline
<p>Prima metodă de a prepara aceste batoane de pește</p>
1

Tăiați fileurile de cod în bucăți, cu dimensiunea de aproximativ 10 X 3 cm. Adăugați un vârf de sare și aroma cu câteva picături de lămâie. Rotiți batoanele în făina albă.

2

Spargem ouăle într-un bol , adăugăm un vârf de sare și le batem cu furculița.

3

Treceți batoanele înăbușite în ou și apoi în pesmet.

4

Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Mod de gatire alternativ
Pentru o versiune mai delicioasă, este posibil să gătiți batoanele de pește într-o tigaie: în acest caz, însă, vă recomandăm panificarea dublă sau să treceți batoanele, respectiv, în făină, ou, pesmet, din nou, în ou și pesmet. În acest fel, va fi posibilă obținerea unei panificări mai groase, ideale pentru gătirea într-o tigaie.

A doua metodă pentru prepararea batoanelor de pește
5

Puneți fileurile de cod într-un blender, adăugați un vârf de sare, o lingură de suc de lămâie și o lingură de făină albă.

6

Amestecă totul până obții o cremă groasă care poate fi lucrată cu mâinile tale. Dacă este necesar, adăugați o altă linguriță de făină albă.

7

Luați o lingură de aluat și rulați-l între mâini pentru a obține forma unui baton.
În acest moment, se rulează batoanele mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet.

8

Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.

 

Ingredients

Pentru prepararea a 12 batoane
 450 g Cod
 Sare
 Suc de lămâie
 2 Ouă medii
 50 g Făină albă de tip 00
 100 g Pesmet
 2 Linguri de ulei de măsline

Directions

<p>Prima metodă de a prepara aceste batoane de pește</p>
1

Tăiați fileurile de cod în bucăți, cu dimensiunea de aproximativ 10 X 3 cm. Adăugați un vârf de sare și aroma cu câteva picături de lămâie. Rotiți batoanele în făina albă.

2

Spargem ouăle într-un bol , adăugăm un vârf de sare și le batem cu furculița.

3

Treceți batoanele înăbușite în ou și apoi în pesmet.

4

Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Mod de gatire alternativ
Pentru o versiune mai delicioasă, este posibil să gătiți batoanele de pește într-o tigaie: în acest caz, însă, vă recomandăm panificarea dublă sau să treceți batoanele, respectiv, în făină, ou, pesmet, din nou, în ou și pesmet. În acest fel, va fi posibilă obținerea unei panificări mai groase, ideale pentru gătirea într-o tigaie.

A doua metodă pentru prepararea batoanelor de pește
5

Puneți fileurile de cod într-un blender, adăugați un vârf de sare, o lingură de suc de lămâie și o lingură de făină albă.

6

Amestecă totul până obții o cremă groasă care poate fi lucrată cu mâinile tale. Dacă este necesar, adăugați o altă linguriță de făină albă.

7

Luați o lingură de aluat și rulați-l între mâini pentru a obține forma unui baton.
În acest moment, se rulează batoanele mai întâi în făină, apoi în ou, apoi în pesmet.

8

Puneți batoanele într-o tava căptușită cu hârtie de copt, presărați cu puțin ulei și coaceți la 180 ° C timp de 20 de minute sau până se rumenesc.

Batoane de pește

Next Post

Ketchup de casa

Sat Aug 3 , 2019
Bun ketchup-ul , nu ? Insotitor ideal la cartofi carnuri sau alte varietati de mancăruri .Da, dar când ne uităm la etichetă, încep îndoielile: conservanți, agenți de îngroșare, agenți de gelifiere și alți aditivi. Așa că m-am întrebat dacă este posibil să facem ketchup acasă. Îți imaginezi răspunsul? Sigur că da! Totul se poate face cu propriile mâini! Așa că astăzi vă propun o variantă de sos ketchup, preparată doar cu ingrediente naturale.
ketchup