Unul dintre alimentele care pur și simplu nu coboară este Codul.Dar acesta, rămâne de spus că este un pește excelent pentru cei care doresc să ducă un stil de viață sănătos, deoarece are doar aproximativ 80 de calorii pentru fiecare 100 de grame de produs, aproape fără carbohidrați și grăsimi și 18% proteine. Bogat în vitamine B și săruri minerale, în special fosfor, iod, fier și calciu.
Asa ca am decis sa revizionez o veche reteta de burgeri si sa fac niste burgeri de cod. Trebue sa fiu sincerc cu voi , pentru mine ca nu iubesc acest tip de peste rezultatul nu a fost demn de cele mai bune bucatarii dar cu siguranta ma ajutat mult sa reusesc sa il fac mai apetisant si sa il integrez in dieta mai in mod mai simplu.
Voi ce parere aveti?

Category
Nutrition Facts

Serving Size 1 BURGER


Amount Per Serving
Calories 105
% Daily Value *
Total Fat 3.4g6%
Total Carbohydrate 2.2g1%
Protein 16.2g33%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 180 g Cod
 Frunze de busuioc
 1 linguriță de parmezan ras
 1 linguriță de făină de migdale
 1 linguriță de cimbru
 1 linguriță de oregano
 1/3 linguriță de pudră de curry
 1/3 linguriță de ghimbir pudră
 1/3 linguriță de ardei
<p>Burgeri de cod urmareste pasi :</p>
1

Am folosit cod congelat dar pe care l-am stors cat mai mult posibil.
De reţinut
Pentru aceasta reteta am folosit cum am spus cod congelat dar puteti folosi si alt tip de peste personal am mai incercat cu ton.

Dacă vi se pare prea umed, puteți adăuga în continuare o linguriță de făină preferată.

Dacă, în schimb, utilizați cod proaspăt, dimpotrivă, ar putea fi prea uscat, în acest caz ar trebui să fie suficient să adăugați puțin albus de ou sau 1 ou întreg.

2

Preîncălziți cuptorul la 200 ° și acoperiți o tavă cu hârtie copt .

3

Puneți codul în mixer împreună cu frunzele de busuioc sau mentă și amestecați.

4

Într-un vas puneți toate plantele aromate, condimentele, făina de migdale și parmezanul și amestecați bine.

5

Împărțiți codul în două părți pentru a forma doi burgeri.

6

Formați cu mâinile și tavaliți burgerii în amestecul pe care l-am pregatit mai devreme

7

Așezați burgerii pe hârtia de copt și coaceți aproximativ 20 de minute .

 

Ingredients

 180 g Cod
 Frunze de busuioc
 1 linguriță de parmezan ras
 1 linguriță de făină de migdale
 1 linguriță de cimbru
 1 linguriță de oregano
 1/3 linguriță de pudră de curry
 1/3 linguriță de ghimbir pudră
 1/3 linguriță de ardei

Directions

<p>Burgeri de cod urmareste pasi :</p>
1

Am folosit cod congelat dar pe care l-am stors cat mai mult posibil.
De reţinut
Pentru aceasta reteta am folosit cum am spus cod congelat dar puteti folosi si alt tip de peste personal am mai incercat cu ton.

Dacă vi se pare prea umed, puteți adăuga în continuare o linguriță de făină preferată.

Dacă, în schimb, utilizați cod proaspăt, dimpotrivă, ar putea fi prea uscat, în acest caz ar trebui să fie suficient să adăugați puțin albus de ou sau 1 ou întreg.

2

Preîncălziți cuptorul la 200 ° și acoperiți o tavă cu hârtie copt .

3

Puneți codul în mixer împreună cu frunzele de busuioc sau mentă și amestecați.

4

Într-un vas puneți toate plantele aromate, condimentele, făina de migdale și parmezanul și amestecați bine.

5

Împărțiți codul în două părți pentru a forma doi burgeri.

6

Formați cu mâinile și tavaliți burgerii în amestecul pe care l-am pregatit mai devreme

7

Așezați burgerii pe hârtia de copt și coaceți aproximativ 20 de minute .

Burger de cod

Next Post

Drob proteic de cartof si ton

Sat Aug 3 , 2019
Tonul este o sursă minunată de proteine ​​cu zero carbohidrați și grăsimi și este foarte gustos, în dieta mea este prezent de mai multe ori într-o săptămână.Bogat în vitamine și săruri minerale, în special fosfor și potasiu. Lumea este plină de rețete care combină cartofii și tonul. și un motiv sigur că vor exista.Si vreau sa va prezint un drob proteic cu ton si cartofi dulci. Desigur, puteți folosi cartofii normali dacă nu îi găsiți pe cei dulci, dar în mod clar gustul cartofilor dulci este mult mai superfin și mai suculent. Sper sa va placa versiunea mea de drob proteic.
drob proteic