Burgeri de Soia – Cine a spus că un al doilea fel de mâncare demn de remarcat trebuie să fie în mod necesar carne? Astăzi vă voi arăta cât de simplu este transformarea unor legume simple într-un fel de mâncare excelent, mai ales din punct de vedere nutrițional – burgeri de soia sunt o alternativă vegană la rețeta tradițională de carne.

Category
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 148
% Daily Value *
Total Fat 5.20g8%
Saturated Fat 0.90g5%
Cholesterol 0.00mg0%
Total Carbohydrate 19.60g7%
Dietary Fiber 2.60g11%
Protein 6.80g14%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 100 g soia galbena
 2 linguri de ulei de măsline
 1 lingură de sos de soia
 1 pt sare
 1 linguriță de boia ardei dulce
 pătrunjel
 60 g pesmet
 50 ml lapte de soia
 150 g morcovi
 80 g orez vrun
1

Înmuiați soia galbenă într-un bol foarte mare timp de 12-24 ore, până când s-au dublat în volum.

2

Clătiți soia în apă rece, apoi transferați-le într-o uoala umplută cu apă (adăugând un vârf de sare) și fierbeți aproximativ 60-80 minute, până când sunt moi.

3

Spălați și curățați morcovii, apoi fierbeți-i în multă apă, putin sărată .

4

De asemenea, fierbeți orezul brun în apă sărată 20-30 minute.

5

Când soia, morcovii și orezul brun sunt gata, continuați cu formarea burgerilor.

6

Turnați soia gătită într-un contenitor, adăugați morcovii și laptele de soia. Amestecă totul până obții o compozitie foarte grosa.

7

Turnați compozitia ibtinuta într-un bol, adăugați orezul fiert, pătrunjelul tocat, sosul de soia și pesmet suficient pentru a obține un amestec destul de compact, care poate fi modelat cu mâinile.

8

Se toarnă un strat de pesmet pe o suprafață plană și se rulează aluatul până când are aproximativ 1,5 cm grosime.

9

Acoperiți din nou cu pesmet și obțineți 8-10 discuri tăind aluatul cu un tăietor rotund de patiserie sau cu marginea unei cupe.

10

Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie mare: când este fierbinte, se coaceti burgerii pe ambele părți și se fierbe timp de 5 minute

 

Ingredients

 100 g soia galbena
 2 linguri de ulei de măsline
 1 lingură de sos de soia
 1 pt sare
 1 linguriță de boia ardei dulce
 pătrunjel
 60 g pesmet
 50 ml lapte de soia
 150 g morcovi
 80 g orez vrun

Directions

1

Înmuiați soia galbenă într-un bol foarte mare timp de 12-24 ore, până când s-au dublat în volum.

2

Clătiți soia în apă rece, apoi transferați-le într-o uoala umplută cu apă (adăugând un vârf de sare) și fierbeți aproximativ 60-80 minute, până când sunt moi.

3

Spălați și curățați morcovii, apoi fierbeți-i în multă apă, putin sărată .

4

De asemenea, fierbeți orezul brun în apă sărată 20-30 minute.

5

Când soia, morcovii și orezul brun sunt gata, continuați cu formarea burgerilor.

6

Turnați soia gătită într-un contenitor, adăugați morcovii și laptele de soia. Amestecă totul până obții o compozitie foarte grosa.

7

Turnați compozitia ibtinuta într-un bol, adăugați orezul fiert, pătrunjelul tocat, sosul de soia și pesmet suficient pentru a obține un amestec destul de compact, care poate fi modelat cu mâinile.

8

Se toarnă un strat de pesmet pe o suprafață plană și se rulează aluatul până când are aproximativ 1,5 cm grosime.

9

Acoperiți din nou cu pesmet și obțineți 8-10 discuri tăind aluatul cu un tăietor rotund de patiserie sau cu marginea unei cupe.

10

Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie mare: când este fierbinte, se coaceti burgerii pe ambele părți și se fierbe timp de 5 minute

Burgeri de soia

Next Post

Maioneza fără ulei

Fri Aug 2 , 2019
Am fost cu adevărat surprins când am descoperit cât de ușor este să pregătești maioneza fără ulei ; după ce am gustat-o, uimirea mea a crescut: era foarte, foarte asemănătoare cu maioneza clasică. Așadar, am decis să vă arăt cât de ușor și rapid este să pregătiți maioneza fără ulei. Dacă ai cel puțin un pic de curiozitate, atunci urmează-mă și află cum o poţi prepara.
maioneza fara ulei