Va propun clatite proteice dulci pentru micul dejun sau desert , dar poti folosi aceeasi baza pentru a face clatite proteice sarate: de exemplu, umple-le cu somon afumat, cateva frunze de salata si un strat subtire de ricotta pentru a le transforma intr-o masa complet savuroasa!

Category,
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 150
% Daily Value *
Total Fat 5.5g9%
Total Carbohydrate 13.8g5%
Dietary Fiber 1.8g8%
Protein 12.1g25%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 300 g Albus de ou
 30 g Făină de ovaz
 10 g Zahăr din nucă de cocos
 30 g Proteină concentrat de soia
 200 g Banane
 50 g Unt de arahide
 1 pinch Sare
1

Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.

2

Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.

3

Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.

4

Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.

5

Umpleți clatitele proteice ​​cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine ​​pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.

 

Ingredients

 300 g Albus de ou
 30 g Făină de ovaz
 10 g Zahăr din nucă de cocos
 30 g Proteină concentrat de soia
 200 g Banane
 50 g Unt de arahide
 1 pinch Sare

Directions

1

Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.

2

Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.

3

Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.

4

Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.

5

Umpleți clatitele proteice ​​cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine ​​pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.

Clatite Proteice

Next Post

Chiftele de curcan

Fri Aug 2 , 2019
Astăzi vă propun un fel de mâncare versatilă și primitoare, este vorba de chiftele de curcan moale datorită prezenței ricottei (micul secret al bunicii) și, în același timp crocantă, datorită fulgilor de soia/ovaz cu care le-am acoperit.Chiftele de curcan sunt obtime pentru cine isi doreste o crestere muscolara datorita innaltului continut de proteine.
Chiftele de curcan