Clatite Proteice

Clatite Proteice

clatite proteice
Category,
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 150
% Daily Value *
Total Fat 5.5g9%
Total Carbohydrate 13.8g5%
Dietary Fiber 1.8g8%
Protein 12.1g25%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 300 g Albus de ou
 30 g Făină de ovaz
 10 g Zahăr din nucă de cocos
 30 g Proteină concentrat de soia
 200 g Banane
 50 g Unt de arahide
 1 pinch Sare
1

Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.

2

Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.

3

Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.

4

Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.

5

Umpleți clatitele proteice ​​cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine ​​pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.

 

Ingredients

 300 g Albus de ou
 30 g Făină de ovaz
 10 g Zahăr din nucă de cocos
 30 g Proteină concentrat de soia
 200 g Banane
 50 g Unt de arahide
 1 pinch Sare

Directions

1

Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.

2

Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.

3

Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.

4

Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.

5

Umpleți clatitele proteice ​​cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine ​​pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.

Clatite Proteice