Cordon Bleu Light

Cordon Bleu Light

cordon-bleau
Category,
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
% Daily Value *
Total Fat 3.30g6%
Saturated Fat 1.5g8%
Cholesterol 57.40mg20%
Total Carbohydrate 10.40g4%
Dietary Fiber 0.80g4%
Protein 20.00g40%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 600 g Piept de pui
 100 g Sunca presata (degrasata ar fi ideal)
 60 g Mozzarella Light
 Sare
 Piper
 1 Lingurita de arome
 100 g Fulgi de porumb
1

Tăiați carnea de pui în bucăți, eliminați nervii și grăsimile. Pune carnea de pui în blender, adaugă sare, piper și o de condimente. Amestecați totul până la obtineti o crema.

2

Cu un tăietor de patiserie rotund cu un diametru de 8 cm, faceți 3 discuri de șuncă și 3 discuri de mozzarella.

3

Împărțiți piureul de carne crud în 3 părți.

4

Puneți o porție din aluat pe o mână, având grijă să deschideți carnea. Adaugați în centru un disc de șuncă și unul de mozzarella. Închideți carnea , încercând să capturați umplutura din interior.

5

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

6

Cu mâinile, zdrobiti fulgi de porumb pentru a obtine un amestec de firimituri. Rotiți fiecare chiftelă pe foaia de porumb, astfel încât să le acoperi complet.

7

Puneți cele trei cordon bleu pe foaia de copt și, fără a adăuga ulei sau alte condimente, gătiți la 180 ° C timp de 15-20 de minute. La jumătatea copturii, vă recomandăm să ii treceți.

8

Serviți imediat.

 

Ingredients

 600 g Piept de pui
 100 g Sunca presata (degrasata ar fi ideal)
 60 g Mozzarella Light
 Sare
 Piper
 1 Lingurita de arome
 100 g Fulgi de porumb

Directions

1

Tăiați carnea de pui în bucăți, eliminați nervii și grăsimile. Pune carnea de pui în blender, adaugă sare, piper și o de condimente. Amestecați totul până la obtineti o crema.

2

Cu un tăietor de patiserie rotund cu un diametru de 8 cm, faceți 3 discuri de șuncă și 3 discuri de mozzarella.

3

Împărțiți piureul de carne crud în 3 părți.

4

Puneți o porție din aluat pe o mână, având grijă să deschideți carnea. Adaugați în centru un disc de șuncă și unul de mozzarella. Închideți carnea , încercând să capturați umplutura din interior.

5

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

6

Cu mâinile, zdrobiti fulgi de porumb pentru a obtine un amestec de firimituri. Rotiți fiecare chiftelă pe foaia de porumb, astfel încât să le acoperi complet.

7

Puneți cele trei cordon bleu pe foaia de copt și, fără a adăuga ulei sau alte condimente, gătiți la 180 ° C timp de 15-20 de minute. La jumătatea copturii, vă recomandăm să ii treceți.

8

Serviți imediat.

Cordon Bleu Light