Print Options:

Cordon Bleu Light

Dacă nu știți să rezistați delicateselor precum cordonul albastru, vă pot sugera un compromis care combină afacerile cu plăcerea! Astăzi vă voi arăta nu doar cât de simplu este să pregătiți cordon bleu acasă, ci și, mai ales, cum să tăiați multe grăsimi și calorii, revoluționând puțin rețeta originală, dar fără a sacrifica gustul.Cordon Bleu Light este un preparat pe bază de carne, cu un aport caloric mediu (mult mai mic decât cel al produsului comercial).
Energia este furnizată în principal de proteine, urmate de carbohidrați și, într-o măsură aproape irelevantă, de lipide. Acizii grași sunt predominant nesaturați (chiar dacă ușor), fibrele sunt deficitare, iar colesterolul nu este neglijabil

cordon-bleau

 600 g Piept de pui
 100 g Sunca presata (degrasata ar fi ideal)
 60 g Mozzarella Light
 Sare
 Piper
 1 Lingurita de arome
 100 g Fulgi de porumb
1

Tăiați carnea de pui în bucăți, eliminați nervii și grăsimile. Pune carnea de pui în blender, adaugă sare, piper și o de condimente. Amestecați totul până la obtineti o crema.

2

Cu un tăietor de patiserie rotund cu un diametru de 8 cm, faceți 3 discuri de șuncă și 3 discuri de mozzarella.

3

Împărțiți piureul de carne crud în 3 părți.

4

Puneți o porție din aluat pe o mână, având grijă să deschideți carnea. Adaugați în centru un disc de șuncă și unul de mozzarella. Închideți carnea , încercând să capturați umplutura din interior.

5

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

6

Cu mâinile, zdrobiti fulgi de porumb pentru a obtine un amestec de firimituri. Rotiți fiecare chiftelă pe foaia de porumb, astfel încât să le acoperi complet.

7

Puneți cele trei cordon bleu pe foaia de copt și, fără a adăuga ulei sau alte condimente, gătiți la 180 ° C timp de 15-20 de minute. La jumătatea copturii, vă recomandăm să ii treceți.

8

Serviți imediat.

Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
% Daily Value *
Total Fat 3.30g6%

Saturated Fat 1.5g8%
Cholesterol 57.40mg20%
Total Carbohydrate 10.40g4%

Dietary Fiber 0.80g4%
Protein 20.00g40%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.