Serving Size 100g
- Amount Per Serving
- Calories 104
- % Daily Value *
- Total Fat 2.40g4%
- Cholesterol 2.10mg1%
- Total Carbohydrate 18.30g7%
- Dietary Fiber 2.50g10%
- Protein 3.50g8%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Turnați apa într-o cratiță mică: când fierbe, adăugați o picatura de ulei și un vârf de sare. Stingeți focul și turnați cuscusul gătit , aplatizând suprafața cu o lingură. Puneți imediat capacul și lăsați cuscusul să stea până când apa este complet absorbită.
Între timp, spălați vinetele și ardeii și obțineți cubulețe. Gatiți legumele într-o tigaie adăugând un vârf de sare și o picătură de ulei.
Fierbeti mazărea în apă abundentă putin sărată timp de 10-15 minute, până se înmoaie.
Toarnă toate legumele într-un bol și condimentează cu câteva frunze de mentă tocata.
Nu iti place gustul del menta ?
Cui nu-i place gustul de mentă poate folosi busuioc sau pătrunjel.
Pentru a aromatiza cuscusul, puteți adăuga un vârf de ardei iute și ghimbir.
Între timp, cuscusul va absorbi toată apa: Mestecati cu ajutorul unei linguri și adăugați-l în amestecul de legume.
Pregătiți sosul însoțitor turnând iaurtul grecesc, piersicile tăiate în bucăți mici și menta într-un recipient cu margini înalte. Folosind un mixer amestecă totul până obții o cremă netedă.
Serviți cuscusul vegetarian cu sosul de iaurt și piersici.
Ingredients
Directions
Turnați apa într-o cratiță mică: când fierbe, adăugați o picatura de ulei și un vârf de sare. Stingeți focul și turnați cuscusul gătit , aplatizând suprafața cu o lingură. Puneți imediat capacul și lăsați cuscusul să stea până când apa este complet absorbită.
Între timp, spălați vinetele și ardeii și obțineți cubulețe. Gatiți legumele într-o tigaie adăugând un vârf de sare și o picătură de ulei.
Fierbeti mazărea în apă abundentă putin sărată timp de 10-15 minute, până se înmoaie.
Toarnă toate legumele într-un bol și condimentează cu câteva frunze de mentă tocata.
Nu iti place gustul del menta ?
Cui nu-i place gustul de mentă poate folosi busuioc sau pătrunjel.
Pentru a aromatiza cuscusul, puteți adăuga un vârf de ardei iute și ghimbir.
Între timp, cuscusul va absorbi toată apa: Mestecati cu ajutorul unei linguri și adăugați-l în amestecul de legume.
Pregătiți sosul însoțitor turnând iaurtul grecesc, piersicile tăiate în bucăți mici și menta într-un recipient cu margini înalte. Folosind un mixer amestecă totul până obții o cremă netedă.
Serviți cuscusul vegetarian cu sosul de iaurt și piersici.