Tonul este o sursă minunată de proteine ​​cu zero carbohidrați și grăsimi și este foarte gustos, în dieta mea este prezent de mai multe ori într-o săptămână.Bogat în vitamine și săruri minerale, în special fosfor și potasiu.
Lumea este plină de rețete care combină cartofii și tonul. și un motiv sigur că vor exista.Si vreau sa va prezint un drob proteic cu ton si cartofi dulci.

Desigur, puteți folosi cartofii normali dacă nu îi găsiți pe cei dulci, dar în mod clar gustul cartofilor dulci este mult mai superfin și mai suculent.

Sper sa va placa versiunea mea de drob proteic.

CategoryDifficultyBeginner
Nutrition Facts

Serving Size Total


Amount Per Serving
Calories 330
% Daily Value *
Total Fat 7g11%
Total Carbohydrate 32g11%
Protein 40g80%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 300 g Cartofi dulci
 250 g Ton eventual natural
 1 Ou
 1 lingură rasă de parmezan
 Sare
 Piper
 Nucșoară sau ghimbir
 Pesmet
<p>Drob proteic , urmareste pasii :</p>
1

Mai întâi, puneți cartoful cu coaja la cuptor la 200º timp de aproximativ 20 de minute.

Verificați cu o furculiță dacă este gătită sau trebuie să rămână puțin mai mult.

Dacă utilizați cartofi normali, au nevoie de timp de gătit ceva mai lung.

2

După ce cartofii s-au copt, scoateți coaja și puneții într-un mixer împreună cu celelalte ingrediente.

Operați până când se formează un amestec omogen frumos.

3

Pregătiți o tigaie acoperind-o cu hârtie de copt.

4

Puneți compozitia in mijlocul tigai și dați-i forma.

5

Presărați dropul de cartofi dulci și ton cu pesmet și coaceți timp de 20/30 minute la 200º.

Acest timp variază în funcție de gusturile personale.

6

Când este gata, opriți cuptorul și lăsați-l să se odihnească 5 minute.

Serviți cu salată mixtă.

 

Ingredients

 300 g Cartofi dulci
 250 g Ton eventual natural
 1 Ou
 1 lingură rasă de parmezan
 Sare
 Piper
 Nucșoară sau ghimbir
 Pesmet

Directions

<p>Drob proteic , urmareste pasii :</p>
1

Mai întâi, puneți cartoful cu coaja la cuptor la 200º timp de aproximativ 20 de minute.

Verificați cu o furculiță dacă este gătită sau trebuie să rămână puțin mai mult.

Dacă utilizați cartofi normali, au nevoie de timp de gătit ceva mai lung.

2

După ce cartofii s-au copt, scoateți coaja și puneții într-un mixer împreună cu celelalte ingrediente.

Operați până când se formează un amestec omogen frumos.

3

Pregătiți o tigaie acoperind-o cu hârtie de copt.

4

Puneți compozitia in mijlocul tigai și dați-i forma.

5

Presărați dropul de cartofi dulci și ton cu pesmet și coaceți timp de 20/30 minute la 200º.

Acest timp variază în funcție de gusturile personale.

6

Când este gata, opriți cuptorul și lăsați-l să se odihnească 5 minute.

Serviți cu salată mixtă.

Drob proteic de cartof si ton

Next Post

Bechamel light fără unt

Sat Aug 3 , 2019
Petru bechamel light am folosit lapte de orez, deoarece este mai delicat și mai digerabil decât laptele de vacă; cu toate acestea, este posibil să obțineți un rezultat excelent chiar și cu laptele de vacă clasic. Cu excepția parmezanului, bechamel light nu conține ingrediente derivate de la animale; deci colesterolul și conținutul de grăsimi saturate nu au relevanță. Față de rețeta tradițională, o face o alternativă foarte utilă în cazul unei diete de slăbire și / sau specifice împotriva unor boli metabolice.
bechame light