Maioneza fără ulei

Maioneza fără ulei

maioneza fara ulei
CategoryDifficultyBeginner
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 49
% Daily Value *
Total Fat 2.20g4%
Saturated Fat 0.80g4%
Cholesterol 102.80mg35%
Total Carbohydrate 5.90g2%
Dietary Fiber 0.40g2%
Protein 1.80g4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 180 ml apa
 14 g faine da orez
 1 pinch de sare
 1 lingură de suc de lămâie
 5 ml otet
 1 lingurita mustar
<p>Maioneza fără ulei :</p>
1

Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.

2

Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.

3

Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.

4

Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită

5

Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .

6

Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .

 

Ingredients

 180 ml apa
 14 g faine da orez
 1 pinch de sare
 1 lingură de suc de lămâie
 5 ml otet
 1 lingurita mustar

Directions

<p>Maioneza fără ulei :</p>
1

Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.

2

Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.

3

Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.

4

Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită

5

Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .

6

Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .

Maioneza fără ulei

citeste corect eticheta

Eticheta alimentaraEticheta alimentara

CategoryPreparateDifficultyBeginner Nutrition FactsServing Size 100gAmount Per ServingCalories 49% Daily Value *Total Fat 2.20g4%Saturated Fat 0.80g4%Cholesterol 102.80mg35%Total Carbohydrate 5.90g2%Dietary Fiber 0.40g2%Protein 1.80g4%* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie

carbohidrati

CarbohidratiiCarbohidratii

CategoryPreparateDifficultyBeginner Nutrition FactsServing Size 100gAmount Per ServingCalories 49% Daily Value *Total Fat 2.20g4%Saturated Fat 0.80g4%Cholesterol 102.80mg35%Total Carbohydrate 5.90g2%Dietary Fiber 0.40g2%Protein 1.80g4%* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie