Serving Size 100g
- Amount Per Serving
- Calories 49
- % Daily Value *
- Total Fat 2.20g4%
- Saturated Fat 0.80g4%
- Cholesterol 102.80mg35%
- Total Carbohydrate 5.90g2%
- Dietary Fiber 0.40g2%
- Protein 1.80g4%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.
Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.
Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.
Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită
Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .
Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .
Ingredients
Directions
Se încălzește aproximativ 150 ml de apă împreună cu un vârf de sare și muștar.
Turnati faina de orez intr-un pahar si adaugati apa ramasa (aprox. 30 ml): amestecati totul cu o lingură.
Cand apa din oala începe să fiarbă, turnați făina de orez și continuați să amestecați până se formează o cremă groasă.
Coborâți focul și adăugați sucul de lămâie, oțetul și, în cele din urmă, gălbenușul: continuați să amestecați până când atinge densitatea dorită
Important
Este important să evitați fierberea amestecului după combinarea gălbenușului de ou: o posibilă fierbere, de fapt, ar duce la nereusirea maionezei datorită gatirii galbenusului .
Turnați crema într-un bol mic și lăsați să se răcească, mai întâi la temperatura camerei, apoi la frigider timp de 1 ora .