Carnea de pui este o carne albă delicioasă, care se împrumută cu multe rețete! Astăzi vom face nuggets de pui cu legume o mâncare ușoară și în același timp gustoasă.Și pentru a da o notă elegantă acestui fel de mâncare, vom folosi și o linie de glazură cu oțet balsamic. Chiar nici copiii nu vor rezista acestui fel de mâncare colorat și delicioas! Nuggets de pui cu legume este un fel de mâncare bogat în proteine ​​cu valoare biologică ridicată și conținut scăzut de grăsimi; atât cantitatea de carbohidrați, cât și cantitatea de fibre nu sunt importante.

Category
Nutrition Facts

Serving Size 100g


Amount Per Serving
Calories 91
% Daily Value *
Total Fat 2.80g5%
Saturated Fat 0.50g3%
Cholesterol 21.60mg8%
Total Carbohydrate 7.20g3%
Dietary Fiber 1.20g5%
Protein 9.70g20%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

<p>Nuggets de pui cum îi pregatesti:</p>
1

Mai întâi curățați legumele: curățați morcovii, îndepărtați capetele din dovlecel și spălați-le în apă rece.

2

Tăiaţi morcovii și dovlecelul fin pentru a obține un julien vegetal.

3

Gatitiți legumele julienne într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper: lăsați să se gătească aproximativ zece minute.

4

Tăiați pieptul de pui în cuburi mici. Sare și piper după gust. Tavaliti repede bucatile de pui în făină.
Idee
Cei care suferă de boală celiacă pot înlocui făina albă cu amidon de porumb sau amidon de orez: rezultatul va fi încă excelent.

5

Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se adauga cubuletile de pui rumenindule pe toate părțile. Între timp, legumele vor fi mai moi și rumenite: adăugați amestecul de legume la puiul rumenit și gătiți încă 5 minute.

6

Serviți, cu o linie de oțet balsamic.

 

Ingredients

Directions

<p>Nuggets de pui cum îi pregatesti:</p>
1

Mai întâi curățați legumele: curățați morcovii, îndepărtați capetele din dovlecel și spălați-le în apă rece.

2

Tăiaţi morcovii și dovlecelul fin pentru a obține un julien vegetal.

3

Gatitiți legumele julienne într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper: lăsați să se gătească aproximativ zece minute.

4

Tăiați pieptul de pui în cuburi mici. Sare și piper după gust. Tavaliti repede bucatile de pui în făină.
Idee
Cei care suferă de boală celiacă pot înlocui făina albă cu amidon de porumb sau amidon de orez: rezultatul va fi încă excelent.

5

Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se adauga cubuletile de pui rumenindule pe toate părțile. Între timp, legumele vor fi mai moi și rumenite: adăugați amestecul de legume la puiul rumenit și gătiți încă 5 minute.

6

Serviți, cu o linie de oțet balsamic.

Nuggets de pui cu legume

Next Post

Brioșe fara grăsimi

Sat Aug 3 , 2019
Prepararea acestor brioșe fara grăsimi implică absența acestora. Din acest motiv vom folosi iaurt și lapte cu conținut scăzut de grăsimi, iar din ou vom lua doar albusul.Pentru brioșe fara grăsimi puteți folosi iaurt grecesc și laptele poate fi înlocuit cu alte tipuri similare, cum ar fi laptele vegetal.Rețeta originală pentru briose presupune combinarea solidelor și făinelor împreună și numai apoi îmbinarea lichidelor, astfel încât să ramana moale.
Muffin fara grasimi