Serving Size 100g
- Amount Per Serving
- Calories 97
- % Daily Value *
- Total Fat 2.90g5%
- Saturated Fat 0.60g3%
- Cholesterol 33.50mg12%
- Total Carbohydrate 3.10g2%
- Dietary Fiber 0.40g2%
- Protein 14.90g30%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Tăiați pieptul de pui în cuburi . Turnați totul într-un bol, adăugând puțin ulei de măsline, 1 lingură de curry, sucul de jumătate de lămâie, ardeiul și sarea.
Lăsați puiul timp de cel puțin o oră pentru a-l lăsa la aromatizat.
După timpul necesar, încălziți o tigaie și rumeniți cubuletele de pui.
Știai că ... ?!?
Nu este necesar să adăugați ulei în timpul gătitului. De fapt, condimentul folosit pentru macerare este suficient pentru a obține o farfurie bogată în gust.
După ce s-a rumenit puiul , adaugați vinul alb sec și continuați să gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute.
Între timp, pregătiți sosul: amestecați iaurtul a cu o lingură de curry.
Odată gata, ridicați capacul și lăsați să se usuce orice exces de lichid. Luați tigaia de pe foc și distribuiți sosul de iaurt curry direct peste de pui. Închideți cu capacul pentru a încălzi sosul și pentru o aromatizare cat mai reusită.
Îl puteti servi cu orez sau cu cartofi crocanţi la cuptor.
Ingredients
Directions
Tăiați pieptul de pui în cuburi . Turnați totul într-un bol, adăugând puțin ulei de măsline, 1 lingură de curry, sucul de jumătate de lămâie, ardeiul și sarea.
Lăsați puiul timp de cel puțin o oră pentru a-l lăsa la aromatizat.
După timpul necesar, încălziți o tigaie și rumeniți cubuletele de pui.
Știai că ... ?!?
Nu este necesar să adăugați ulei în timpul gătitului. De fapt, condimentul folosit pentru macerare este suficient pentru a obține o farfurie bogată în gust.
După ce s-a rumenit puiul , adaugați vinul alb sec și continuați să gătiți la foc mic aproximativ 10-15 minute.
Între timp, pregătiți sosul: amestecați iaurtul a cu o lingură de curry.
Odată gata, ridicați capacul și lăsați să se usuce orice exces de lichid. Luați tigaia de pe foc și distribuiți sosul de iaurt curry direct peste de pui. Închideți cu capacul pentru a încălzi sosul și pentru o aromatizare cat mai reusită.
Îl puteti servi cu orez sau cu cartofi crocanţi la cuptor.