Aceste batoane proteice de casă au un gust incredibil, aproape ca un biscuite bun, fără partea negativă a multor calorii, zaharuri și grăsimi prezente în ele. Pot fi folosite ca şi gustări pre și post antrenament sau ca desert la sfârșitul unui prânz rapid făcut la serviciu . Principalele ingrediente sunt proteina din zer aromată cu ciocolată și untul de arahide. Reţeta de batoane proteice de casă poate fi o alternativă convingătoare pentru a le înlocui şi pe acelea din comerţ.

CategoryDifficultyBeginner
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Nutrition Facts

Serving Size 1


Amount Per Serving
Calories 327
% Daily Value *
Total Fat 8g13%
Total Carbohydrate 42g15%
Protein 23.5g47%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

<p>Tot cea ce iţi trebue pentru aceasta reţetă de batoane proteice </p>
 60 g Proteine di zer cu aromă de ciocolată
 3 linguri de unt de arahide
 2 căni de făina de ovăz
 5 albusuri de ou
 3 banane medii
 30 de grame de miere
 100 ml lapte degresat
 1,5 linguriță de scorțișoară
<p>Reţetă de batoane proteice de casă : </p>
1

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade

2

Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.

3

Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.

4

Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.

5

La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.

6

Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .

7

Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.

8

Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine ​​pe fiecare baton.

 

Ingredients

<p>Tot cea ce iţi trebue pentru aceasta reţetă de batoane proteice </p>
 60 g Proteine di zer cu aromă de ciocolată
 3 linguri de unt de arahide
 2 căni de făina de ovăz
 5 albusuri de ou
 3 banane medii
 30 de grame de miere
 100 ml lapte degresat
 1,5 linguriță de scorțișoară

Directions

<p>Reţetă de batoane proteice de casă : </p>
1

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade

2

Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.

3

Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.

4

Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.

5

La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.

6

Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .

7

Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.

8

Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine ​​pe fiecare baton.

Reţetă de batoane proteice

Next Post

Pancakes sau clatite americane proteice

Sun Sep 1 , 2019
Pancakes proteice, în urmă cu ceva timp, aveam nevoie de un mic dejun care să se combine bine cu dieta mea proteica ! Am căutat ceva fără prafuri de suplimente proteice, sănătos și gustos și aici am descoperit această rețetă de pancakes proteice cu albușuri de ou și făină, unde bicarbonatul de sodiu și câteva picături de lămâie acționează împreună ca un agent de dospire. Pentru a însoți totul, puteti folosi de exemplu o crema de iaurt grecesc, cacao si banane. Incepe ziua in mod inteligent cu aceste pancakes proteice veti avea parte de calorii de calitate generate in mod esential de proteinele din ou si iaurt grecesc si o balanta de carbohidrati complecsi. Pentru cine nu doreste sau este intolerant la iaurt, in comert se gasesc inlocuitoare de calitate .
pancakes proteice