Serving Size 1
- Amount Per Serving
- Calories 327
- % Daily Value *
- Total Fat 8g13%
- Total Carbohydrate 42g15%
- Protein 23.5g47%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade
Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.
Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.
Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.
La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.
Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .
Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.
Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine pe fiecare baton.
Ingredients
Directions
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade
Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.
Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.
Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.
La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.
Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .
Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.
Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine pe fiecare baton.