Reţetă de batoane proteice

Reţetă de batoane proteice

Reţetă de batoane proteice
CategoryDifficultyBeginner
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Nutrition Facts

Serving Size 1


Amount Per Serving
Calories 327
% Daily Value *
Total Fat 8g13%
Total Carbohydrate 42g15%
Protein 23.5g47%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

<p>Tot cea ce iţi trebue pentru aceasta reţetă de batoane proteice </p>
 60 g Proteine di zer cu aromă de ciocolată
 3 linguri de unt de arahide
 2 căni de făina de ovăz
 5 albusuri de ou
 3 banane medii
 30 de grame de miere
 100 ml lapte degresat
 1,5 linguriță de scorțișoară
<p>Reţetă de batoane proteice de casă : </p>
1

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade

2

Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.

3

Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.

4

Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.

5

La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.

6

Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .

7

Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.

8

Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine ​​pe fiecare baton.

 

Ingredients

<p>Tot cea ce iţi trebue pentru aceasta reţetă de batoane proteice </p>
 60 g Proteine di zer cu aromă de ciocolată
 3 linguri de unt de arahide
 2 căni de făina de ovăz
 5 albusuri de ou
 3 banane medii
 30 de grame de miere
 100 ml lapte degresat
 1,5 linguriță de scorțișoară

Directions

<p>Reţetă de batoane proteice de casă : </p>
1

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade

2

Acum puneți faina de ovăz într-un bol și adăugați scorțișoara și proteine din zer.

3

Apoi adăugați untul de arahide și amestecați bine.

4

Pisați bananele și adăugați-le în acest amestec, împreună cu mierea și albusul de ou, acum se amestecă bine.

5

La final, se adaugă laptele degresat și se amestecă din nou.

6

Turnați preparatul într-o tigaie unsă 9x9 sau 9x13. Puteți utiliza, de asemenea, o foaie de copt .

7

Gătiti între 15 si 20 de minute sau până când o scobitoare iese curată din centrul preparatului.

8

Lăsați să se răcească și apoi tăiați pentru a forma 6 batoane. Puteți tăia şi în 8 porții, în funcție de caloriile pe care le doriţi, evident veți avea, de asemenea, mai puține proteine ​​pe fiecare baton.

Reţetă de batoane proteice