Burger de cod

burgeri de cod
Category
Nutrition Facts

0 servings

Serving size

1 BURGER


Amount per serving
Calories105
% Daily Value *
Total Fat 3.4g5%
Total Carbohydrate 2.2g1%
Protein 16.2g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

 180 g Cod
 Frunze de busuioc
 1 linguriță de parmezan ras
 1 linguriță de făină de migdale
 1 linguriță de cimbru
 1 linguriță de oregano
 1/3 linguriță de pudră de curry
 1/3 linguriță de ghimbir pudră
 1/3 linguriță de ardei
<p>Burgeri de cod urmareste pasi :</p>
1

Am folosit cod congelat dar pe care l-am stors cat mai mult posibil.
De reţinut
Pentru aceasta reteta am folosit cum am spus cod congelat dar puteti folosi si alt tip de peste personal am mai incercat cu ton.

Dacă vi se pare prea umed, puteți adăuga în continuare o linguriță de făină preferată.

Dacă, în schimb, utilizați cod proaspăt, dimpotrivă, ar putea fi prea uscat, în acest caz ar trebui să fie suficient să adăugați puțin albus de ou sau 1 ou întreg.

2

Preîncălziți cuptorul la 200 ° și acoperiți o tavă cu hârtie copt .

3

Puneți codul în mixer împreună cu frunzele de busuioc sau mentă și amestecați.

4

Într-un vas puneți toate plantele aromate, condimentele, făina de migdale și parmezanul și amestecați bine.

5

Împărțiți codul în două părți pentru a forma doi burgeri.

6

Formați cu mâinile și tavaliți burgerii în amestecul pe care l-am pregatit mai devreme

7

Așezați burgerii pe hârtia de copt și coaceți aproximativ 20 de minute .

 

Ingredients

 180 g Cod
 Frunze de busuioc
 1 linguriță de parmezan ras
 1 linguriță de făină de migdale
 1 linguriță de cimbru
 1 linguriță de oregano
 1/3 linguriță de pudră de curry
 1/3 linguriță de ghimbir pudră
 1/3 linguriță de ardei

Directions

<p>Burgeri de cod urmareste pasi :</p>
1

Am folosit cod congelat dar pe care l-am stors cat mai mult posibil.
De reţinut
Pentru aceasta reteta am folosit cum am spus cod congelat dar puteti folosi si alt tip de peste personal am mai incercat cu ton.

Dacă vi se pare prea umed, puteți adăuga în continuare o linguriță de făină preferată.

Dacă, în schimb, utilizați cod proaspăt, dimpotrivă, ar putea fi prea uscat, în acest caz ar trebui să fie suficient să adăugați puțin albus de ou sau 1 ou întreg.

2

Preîncălziți cuptorul la 200 ° și acoperiți o tavă cu hârtie copt .

3

Puneți codul în mixer împreună cu frunzele de busuioc sau mentă și amestecați.

4

Într-un vas puneți toate plantele aromate, condimentele, făina de migdale și parmezanul și amestecați bine.

5

Împărțiți codul în două părți pentru a forma doi burgeri.

6

Formați cu mâinile și tavaliți burgerii în amestecul pe care l-am pregatit mai devreme

7

Așezați burgerii pe hârtia de copt și coaceți aproximativ 20 de minute .

Notes

Burger de cod