0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories150
- % Daily Value *
- Total Fat 5.5g8%
- Total Carbohydrate 13.8g6%
- Dietary Fiber 1.8g7%
- Protein 12.1g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.
Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.
Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.
Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.
Umpleți clatitele proteice cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.
Ingredients
Directions
Într-un castron, adaugati fulgi de ovăz, praf de proteine, zahăr de nucă de cocos și un vârf de sare. Mai multe informații NOTA: Zahărul de cocos este un îndulcitor natural extras din florile palmei de nucă de cocos: particularitatea sa constă în gustul (similar caramelului) și al indicelui său glicemic relativ scăzut (egal cu 35). Zahărul de cocos se îndulcește ca zaharoză, dar nu provoacă leziuni glicemice majore.
Se toarnă albusurile de ou în castron cu prafurile și se amestecă pentru a obține un aluat omogen.
Încălziți o tigaie si adaugati 1 linguriță de ulei e.v.o. (numai la prima ardere), se toarnă un polonic de aluat și se va cuace pe timp de un minut pe fiecare parte , având grijă să se întoarcă cu o spatulă numai atunci când are o culoare aurie în contact cu tigaia.
Scoateți clătite din tigaie și plasați-le pe o farfurie. Repetați această procedură până când ingredientele se termină: de la cea de-a doua clătită, puteți evita de ulei.
Umpleți clatitele proteice cu unt de arahide și banane. Ideea sărată: Crepurile de proteine pot fi umplute cu ingrediente sarate, reducând doza de zahăr sau eliminându-le complet.