0 servings
100g
- Amount per serving
- % Daily Value *
- Total Fat 3.30g5%
- Saturated Fat 1.5g8%
- Cholesterol 57.40mg20%
- Total Carbohydrate 10.40g4%
- Dietary Fiber 0.80g3%
- Protein 20.00g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Tăiați carnea de pui în bucăți, eliminați nervii și grăsimile. Pune carnea de pui în blender, adaugă sare, piper și o de condimente. Amestecați totul până la obtineti o crema.
Cu un tăietor de patiserie rotund cu un diametru de 8 cm, faceți 3 discuri de șuncă și 3 discuri de mozzarella.
Împărțiți piureul de carne crud în 3 părți.
Puneți o porție din aluat pe o mână, având grijă să deschideți carnea. Adaugați în centru un disc de șuncă și unul de mozzarella. Închideți carnea , încercând să capturați umplutura din interior.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Cu mâinile, zdrobiti fulgi de porumb pentru a obtine un amestec de firimituri. Rotiți fiecare chiftelă pe foaia de porumb, astfel încât să le acoperi complet.
Puneți cele trei cordon bleu pe foaia de copt și, fără a adăuga ulei sau alte condimente, gătiți la 180 ° C timp de 15-20 de minute. La jumătatea copturii, vă recomandăm să ii treceți.
Serviți imediat.
Ingredients
Directions
Tăiați carnea de pui în bucăți, eliminați nervii și grăsimile. Pune carnea de pui în blender, adaugă sare, piper și o de condimente. Amestecați totul până la obtineti o crema.
Cu un tăietor de patiserie rotund cu un diametru de 8 cm, faceți 3 discuri de șuncă și 3 discuri de mozzarella.
Împărțiți piureul de carne crud în 3 părți.
Puneți o porție din aluat pe o mână, având grijă să deschideți carnea. Adaugați în centru un disc de șuncă și unul de mozzarella. Închideți carnea , încercând să capturați umplutura din interior.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Cu mâinile, zdrobiti fulgi de porumb pentru a obtine un amestec de firimituri. Rotiți fiecare chiftelă pe foaia de porumb, astfel încât să le acoperi complet.
Puneți cele trei cordon bleu pe foaia de copt și, fără a adăuga ulei sau alte condimente, gătiți la 180 ° C timp de 15-20 de minute. La jumătatea copturii, vă recomandăm să ii treceți.
Serviți imediat.