Cannelloni ricotta si spanac

cannelloni ricotta si spanac
CategoryDifficultyBeginner
Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins
Nutrition Facts

0 servings

Serving size

100g


Amount per serving
Calories142
% Daily Value *
Total Fat 5.80g8%
Trans Fat 2.60g
Cholesterol 32.80mg11%
Total Carbohydrate 14.50g6%
Dietary Fiber 2.00g8%
Protein 8.90g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

 6 foi (150 g) de paste proaspete
 300 g Spanac gatit
 50 g Ricotta proaspătă
 30 g Parmezan
 300 g Sos rosii
 2 linguri de ulei de măsline
 Nucșoară
 Sare
 Piper
1

Spălați cu atenție spanacul proaspăt și puneţi-l la fiert timp de 5-6 minute.Stoarceti spanacul și puneți-l într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper timp de 5 minute.

Puteţi utiliza si spanac congelat usor reperibil in ori ce supermarket si gatiţi-l in functie de indicaţiile dupa ambalaj.

2

Pregătiți sosul de roșii. Se toarnă piureul de roșii (sau bucăți) într-o cratiță, se condimentează cu sare, piper și se adaugă o picătură de ulei. Gătiţi la foc mic timp de 10 minute.

3

Pasati spanacul pentru a obține o cremă. Puneti crema de spanac intr-un castron, asezonati cu nucsoara , sare si piper, daca este necesar. Adăugați o parte de parmezan.

4

Puneți spanacul într-un castron, adăugați ricotta proaspătă și amestecați până când devine cremoasă.

5

Distribuiți o lingură de cremă obținută pe o coală de paste proaspete deja pregătite. Rolați aluatul in sine. Procedați astfel până când toate ingredientele sunt consumate.
Sfat important :
Dacă foile de paste cumparate dau tendinţa de a se rupe va sfătuiesc sa le opăriţi inainte de a incepe să le rolaţi pe sine , in acest mod iele devin mai moi si mai usor de lucrat.

6

Răspândiți un strat de sos de roșii pe fundul unui vas din sticlă de 20 x 25 cm.Puneți toti cennelloni unul lângă celălalt și acoperiți cu sosul de roșii rămas.Presarati cu parmezanul ramas.

7

Gătiți cannelloni în cuptor timp de 30 de minute la 180 ° C. Serviți preparatul cald.

 

Ingredients

 6 foi (150 g) de paste proaspete
 300 g Spanac gatit
 50 g Ricotta proaspătă
 30 g Parmezan
 300 g Sos rosii
 2 linguri de ulei de măsline
 Nucșoară
 Sare
 Piper

Directions

1

Spălați cu atenție spanacul proaspăt și puneţi-l la fiert timp de 5-6 minute.Stoarceti spanacul și puneți-l într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper timp de 5 minute.

Puteţi utiliza si spanac congelat usor reperibil in ori ce supermarket si gatiţi-l in functie de indicaţiile dupa ambalaj.

2

Pregătiți sosul de roșii. Se toarnă piureul de roșii (sau bucăți) într-o cratiță, se condimentează cu sare, piper și se adaugă o picătură de ulei. Gătiţi la foc mic timp de 10 minute.

3

Pasati spanacul pentru a obține o cremă. Puneti crema de spanac intr-un castron, asezonati cu nucsoara , sare si piper, daca este necesar. Adăugați o parte de parmezan.

4

Puneți spanacul într-un castron, adăugați ricotta proaspătă și amestecați până când devine cremoasă.

5

Distribuiți o lingură de cremă obținută pe o coală de paste proaspete deja pregătite. Rolați aluatul in sine. Procedați astfel până când toate ingredientele sunt consumate.
Sfat important :
Dacă foile de paste cumparate dau tendinţa de a se rupe va sfătuiesc sa le opăriţi inainte de a incepe să le rolaţi pe sine , in acest mod iele devin mai moi si mai usor de lucrat.

6

Răspândiți un strat de sos de roșii pe fundul unui vas din sticlă de 20 x 25 cm.Puneți toti cennelloni unul lângă celălalt și acoperiți cu sosul de roșii rămas.Presarati cu parmezanul ramas.

7

Gătiți cannelloni în cuptor timp de 30 de minute la 180 ° C. Serviți preparatul cald.

Notes

Cannelloni ricotta si spanac

Dieta DukanDieta Dukan

CategorySlabireDifficultyBeginner Prep Time20 minsCook Time10 minsTotal Time30 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories142% Daily Value *Total Fat 5.80g8%Trans Fat 2.60gCholesterol 32.80mg11%Total Carbohydrate 14.50g6%Dietary Fiber 2.00g8%Protein 8.90g* The %