0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories142
- % Daily Value *
- Total Fat 5.80g8%
- Trans Fat 2.60g
- Cholesterol 32.80mg11%
- Total Carbohydrate 14.50g6%
- Dietary Fiber 2.00g8%
- Protein 8.90g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Spălați cu atenție spanacul proaspăt și puneţi-l la fiert timp de 5-6 minute.Stoarceti spanacul și puneți-l într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper timp de 5 minute.
Puteţi utiliza si spanac congelat usor reperibil in ori ce supermarket si gatiţi-l in functie de indicaţiile dupa ambalaj.
Pregătiți sosul de roșii. Se toarnă piureul de roșii (sau bucăți) într-o cratiță, se condimentează cu sare, piper și se adaugă o picătură de ulei. Gătiţi la foc mic timp de 10 minute.
Pasati spanacul pentru a obține o cremă. Puneti crema de spanac intr-un castron, asezonati cu nucsoara , sare si piper, daca este necesar. Adăugați o parte de parmezan.
Puneți spanacul într-un castron, adăugați ricotta proaspătă și amestecați până când devine cremoasă.
Distribuiți o lingură de cremă obținută pe o coală de paste proaspete deja pregătite. Rolați aluatul in sine. Procedați astfel până când toate ingredientele sunt consumate.
Sfat important :
Dacă foile de paste cumparate dau tendinţa de a se rupe va sfătuiesc sa le opăriţi inainte de a incepe să le rolaţi pe sine , in acest mod iele devin mai moi si mai usor de lucrat.
Răspândiți un strat de sos de roșii pe fundul unui vas din sticlă de 20 x 25 cm.Puneți toti cennelloni unul lângă celălalt și acoperiți cu sosul de roșii rămas.Presarati cu parmezanul ramas.
Gătiți cannelloni în cuptor timp de 30 de minute la 180 ° C. Serviți preparatul cald.
Ingredients
Directions
Spălați cu atenție spanacul proaspăt și puneţi-l la fiert timp de 5-6 minute.Stoarceti spanacul și puneți-l într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper timp de 5 minute.
Puteţi utiliza si spanac congelat usor reperibil in ori ce supermarket si gatiţi-l in functie de indicaţiile dupa ambalaj.
Pregătiți sosul de roșii. Se toarnă piureul de roșii (sau bucăți) într-o cratiță, se condimentează cu sare, piper și se adaugă o picătură de ulei. Gătiţi la foc mic timp de 10 minute.
Pasati spanacul pentru a obține o cremă. Puneti crema de spanac intr-un castron, asezonati cu nucsoara , sare si piper, daca este necesar. Adăugați o parte de parmezan.
Puneți spanacul într-un castron, adăugați ricotta proaspătă și amestecați până când devine cremoasă.
Distribuiți o lingură de cremă obținută pe o coală de paste proaspete deja pregătite. Rolați aluatul in sine. Procedați astfel până când toate ingredientele sunt consumate.
Sfat important :
Dacă foile de paste cumparate dau tendinţa de a se rupe va sfătuiesc sa le opăriţi inainte de a incepe să le rolaţi pe sine , in acest mod iele devin mai moi si mai usor de lucrat.
Răspândiți un strat de sos de roșii pe fundul unui vas din sticlă de 20 x 25 cm.Puneți toti cennelloni unul lângă celălalt și acoperiți cu sosul de roșii rămas.Presarati cu parmezanul ramas.
Gătiți cannelloni în cuptor timp de 30 de minute la 180 ° C. Serviți preparatul cald.