0 servings
100g
- Amount per serving
- Calories91
- % Daily Value *
- Total Fat 2.80g4%
- Saturated Fat 0.50g3%
- Cholesterol 21.60mg8%
- Total Carbohydrate 7.20g3%
- Dietary Fiber 1.20g5%
- Protein 9.70g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Mai întâi curățați legumele: curățați morcovii, îndepărtați capetele din dovlecel și spălați-le în apă rece.
Tăiaţi morcovii și dovlecelul fin pentru a obține un julien vegetal.
Gatitiți legumele julienne într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper: lăsați să se gătească aproximativ zece minute.
Tăiați pieptul de pui în cuburi mici. Sare și piper după gust. Tavaliti repede bucatile de pui în făină.
Idee
Cei care suferă de boală celiacă pot înlocui făina albă cu amidon de porumb sau amidon de orez: rezultatul va fi încă excelent.
Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se adauga cubuletile de pui rumenindule pe toate părțile. Între timp, legumele vor fi mai moi și rumenite: adăugați amestecul de legume la puiul rumenit și gătiți încă 5 minute.
Serviți, cu o linie de oțet balsamic.
Ingredients
Directions
Mai întâi curățați legumele: curățați morcovii, îndepărtați capetele din dovlecel și spălați-le în apă rece.
Tăiaţi morcovii și dovlecelul fin pentru a obține un julien vegetal.
Gatitiți legumele julienne într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, sare și piper: lăsați să se gătească aproximativ zece minute.
Tăiați pieptul de pui în cuburi mici. Sare și piper după gust. Tavaliti repede bucatile de pui în făină.
Idee
Cei care suferă de boală celiacă pot înlocui făina albă cu amidon de porumb sau amidon de orez: rezultatul va fi încă excelent.
Se încălzește puțin ulei într-o tigaie și se adauga cubuletile de pui rumenindule pe toate părțile. Între timp, legumele vor fi mai moi și rumenite: adăugați amestecul de legume la puiul rumenit și gătiți încă 5 minute.
Serviți, cu o linie de oțet balsamic.