Rulada de carne umpluta

rulada de carne
CategoryDifficultyIntermediate
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
Nutrition Facts

0 servings

Serving size

100g


Amount per serving
Calories116
% Daily Value *
Total Fat 5.30g7%
Saturated Fat 1.80g9%
Cholesterol 53.10mg18%
Total Carbohydrate 1.20g1%
Dietary Fiber 0.60g3%
Protein 16.00g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

 250 g Spanac daca acesta este cumparat congelat si nu este proaspat
 1 Ramura de rozmarin
 100 Sunca presata
 Piper
 Sare
 2 Lingurite de ulei de masline : Doar pentru spanac
 500 g Carne de Vita
 30 g Parmezan ras
 1 Lingurita condiment carne
 200 ml Vin alb sec
1

Mai întâi, incalzeste o oala mare cu apa (+ un varf de sare) si cand aceasta e in clocot pune spanacul. Inchide ochiul aragazului si pune capacul. Intoarce spanacul dupa un minut si pune la loc capacul. Inca un minut si spanacul e gata oparit. Scoate-l din apa fierbinte si trece-l printr-un jet de apa rece (acest proces ii va pastra culoarea verde).

2

Se taie spanacul , apoi se topește într-o tigaie cu sare, piper, usturoi și o cratimă de ulei de măsline. De ce sa taiati spanacul? În acest fel, spanacul nu va forma filamentele caracteristice din ruloul de carne. Dacă doriți, puteți să tocați spanacul pentru a forma o cremă.

3

Deschideți carnea de vita și datii gust, adăugând sare, piper și arome .Adaugati pe întreaga suprafață felii de șuncă gătită, apoi distribuiți spanacul tăiat.

4

Presarati cu parmezan ras. Rotiți ușor ruloul, pornind de la partea scurtă. Legati ruloul cu ata alimentara sau eventual mai multe scobitori in mai multe puncte ,important este ca el sa nu se deschida deci faceti atentie ca acesta sa fie inchis bine.

5

Încălziți o oala: când este foarte fierbinte, rotiți rola în toate părțile. Vă rugăm să rețineți Este important să se rumene rola atunci când oală este foarte fierbinte: în acest fel, este posibil să creați o crustă primitoare pe carne, fără a utiliza totuși ulei și unt!

6

Când se termină rumenirea, amestecați cu mult vin alb uscat și adăugați arome la gust (vă recomandăm:rozmarin și frunze de dafin). Continuați să gătiți aproximativ o oră și jumătate, întorcând rola din când în când. Carnea trebuie să gătească întotdeauna în cantități mari de lichid: dacă vinul se evaporă, se recomandă să adăugați mai mult vin sau apă.

7

Chiar înainte de a opri încălzirea, lăsați excesul de lichid să se usuce. Scoateți rola din vas și filtrați sosul. Lasati rola să se răcească complet înainte de a lua firul alimentar și de ao tăia. Se recomandă tăierea rolei în felii groase de 1 cm și o însoțire cu sosul care sa format in timpul gatiri.

 

Ingredients

 250 g Spanac daca acesta este cumparat congelat si nu este proaspat
 1 Ramura de rozmarin
 100 Sunca presata
 Piper
 Sare
 2 Lingurite de ulei de masline : Doar pentru spanac
 500 g Carne de Vita
 30 g Parmezan ras
 1 Lingurita condiment carne
 200 ml Vin alb sec

Directions

1

Mai întâi, incalzeste o oala mare cu apa (+ un varf de sare) si cand aceasta e in clocot pune spanacul. Inchide ochiul aragazului si pune capacul. Intoarce spanacul dupa un minut si pune la loc capacul. Inca un minut si spanacul e gata oparit. Scoate-l din apa fierbinte si trece-l printr-un jet de apa rece (acest proces ii va pastra culoarea verde).

2

Se taie spanacul , apoi se topește într-o tigaie cu sare, piper, usturoi și o cratimă de ulei de măsline. De ce sa taiati spanacul? În acest fel, spanacul nu va forma filamentele caracteristice din ruloul de carne. Dacă doriți, puteți să tocați spanacul pentru a forma o cremă.

3

Deschideți carnea de vita și datii gust, adăugând sare, piper și arome .Adaugati pe întreaga suprafață felii de șuncă gătită, apoi distribuiți spanacul tăiat.

4

Presarati cu parmezan ras. Rotiți ușor ruloul, pornind de la partea scurtă. Legati ruloul cu ata alimentara sau eventual mai multe scobitori in mai multe puncte ,important este ca el sa nu se deschida deci faceti atentie ca acesta sa fie inchis bine.

5

Încălziți o oala: când este foarte fierbinte, rotiți rola în toate părțile. Vă rugăm să rețineți Este important să se rumene rola atunci când oală este foarte fierbinte: în acest fel, este posibil să creați o crustă primitoare pe carne, fără a utiliza totuși ulei și unt!

6

Când se termină rumenirea, amestecați cu mult vin alb uscat și adăugați arome la gust (vă recomandăm:rozmarin și frunze de dafin). Continuați să gătiți aproximativ o oră și jumătate, întorcând rola din când în când. Carnea trebuie să gătească întotdeauna în cantități mari de lichid: dacă vinul se evaporă, se recomandă să adăugați mai mult vin sau apă.

7

Chiar înainte de a opri încălzirea, lăsați excesul de lichid să se usuce. Scoateți rola din vas și filtrați sosul. Lasati rola să se răcească complet înainte de a lua firul alimentar și de ao tăia. Se recomandă tăierea rolei în felii groase de 1 cm și o însoțire cu sosul care sa format in timpul gatiri.

Notes

Rulada de carne umpluta

marirea masei musculare

Mărirea masei musculareMărirea masei musculare

CategorySlabireDifficultyIntermediate Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories116% Daily Value *Total Fat 5.30g7%Saturated Fat 1.80g9%Cholesterol 53.10mg18%Total Carbohydrate 1.20g1%Dietary Fiber 0.60g3%Protein 16.00g* The %

Semne cutanate:Semne cutanate:

CategorySlabireDifficultyIntermediate Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins Nutrition Facts0 servingsServing size 100gAmount per servingCalories116% Daily Value *Total Fat 5.30g7%Saturated Fat 1.80g9%Cholesterol 53.10mg18%Total Carbohydrate 1.20g1%Dietary Fiber 0.60g3%Protein 16.00g* The %