4 servings
1
- Amount per serving
- Calories458
- % Daily Value *
- Total Fat 9g12%
- Saturated Fat 3.8g19%
- Total Carbohydrate 7.3g3%
- Dietary Fiber 3.4g13%
- Protein 39.2g
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Pentru a pregăti salata gustoasă de pui, începeți să bateți feliile de pui .
Apoi gătiți pe un grătar fierbinte și întoarceți-o doar când carnea este complet albă și prezintă liniile tipice ale grătarului.
Apoi întoarceți și adăugați un vârf de sare pe partea gătită. Între timp gătește cealaltă parte pentru același timp.
Când carnea este bine gătită, luați-o de pe grătar și adăugați sare imediat, astfel căldura va topi sarea.
Între timp, curățați legumele: luați ardeii și îndepărtați semințele interne, apoi tăiaţii julienne , coajați morcovii, apoi reduceții în felii subţiri . Faceti acelasi lucru cu țelina,castraveciori şi maslinele
Între timp, carnea va fi răcită, tăiaţi-o în fâșii.
Acum ocupaţivă de sosul care va servi drept condiment pentru salată: puneți maioneza într-un bol, apoi adăugați muștarul , oțetul alb , sare și piper.În cele din urmă, turnați uleiul de măsline pentru a emulsiona. Amestecați și puneți deoparte.
Acum ia un bol mare, toarnă puiul și toate legumele tăiate anterior: ardei ,ţelina , morcovi, castraveți, măslinele și dați o primă amestecare.
Apoi condimentaţi cu sosul, se amesteca și se acoperă cu o folie pentru almente transparentă.
lasaţi să se odihneasca la frigider cel putin o ora. După acest timp aromele vor fi bine amestecate și vă puteți bucura de salata dvs. gustoasă de pui.
Ingredients
Directions
Pentru a pregăti salata gustoasă de pui, începeți să bateți feliile de pui .
Apoi gătiți pe un grătar fierbinte și întoarceți-o doar când carnea este complet albă și prezintă liniile tipice ale grătarului.
Apoi întoarceți și adăugați un vârf de sare pe partea gătită. Între timp gătește cealaltă parte pentru același timp.
Când carnea este bine gătită, luați-o de pe grătar și adăugați sare imediat, astfel căldura va topi sarea.
Între timp, curățați legumele: luați ardeii și îndepărtați semințele interne, apoi tăiaţii julienne , coajați morcovii, apoi reduceții în felii subţiri . Faceti acelasi lucru cu țelina,castraveciori şi maslinele
Între timp, carnea va fi răcită, tăiaţi-o în fâșii.
Acum ocupaţivă de sosul care va servi drept condiment pentru salată: puneți maioneza într-un bol, apoi adăugați muștarul , oțetul alb , sare și piper.În cele din urmă, turnați uleiul de măsline pentru a emulsiona. Amestecați și puneți deoparte.
Acum ia un bol mare, toarnă puiul și toate legumele tăiate anterior: ardei ,ţelina , morcovi, castraveți, măslinele și dați o primă amestecare.
Apoi condimentaţi cu sosul, se amesteca și se acoperă cu o folie pentru almente transparentă.
lasaţi să se odihneasca la frigider cel putin o ora. După acest timp aromele vor fi bine amestecate și vă puteți bucura de salata dvs. gustoasă de pui.